Neem contact met ons op: | info@verderwonen.nl

menu Woondiensten - Verder Wonen
Menu

Woondiensten

Advies en ondersteuning

Verder Wonen ondersteunt en adviseert verhuurders op het gebied van woondiensten, zoals bijvoorbeeld bij verhuur, sociaal beheer, participatie en bewonersbegeleiding.

Bij vertrek van werknemer(s), maar ook in geval van ziekte of verlof, komen primaire processen snel onder druk te staan met stagnatie tot gevolg. Het is dan van groot belang dat extra werkbelasting bij huidig personeel wordt opgevangen en ondersteund.

Verder Wonen beschikt over professionals met jarenlange ervaring in de Volkshuisvesting en heeft ruime vakkennis als het gaat over woningverhuur, leefbaarheid, sociale herstructurering en het daarbij behorende juridisch kader. Tevens is Verder Wonen gespecialiseerd in bijzondere handhaving en aanpak van georganiseerde criminaliteit in woonwijken. Door de brede kennis en ervaring kan een interim professional van Verder Wonen direct aan de slag binnen uw organisatie.

U kunt ons ook inhuren voor extra expertise op het gebied van woonoverlast en/of woonfraude en het invoeren van de Wet Bijzondere Maatregelen Grootstedelijk Problematiek (Rotterdamwet). Daarnaast ondersteunen wij u bij het tot stand brengen van effectieve samenwerkingsverbanden op het gebied van leefbaarheid, al dan niet met borging door een convenant.

Al meer dan 13 jaar hebben wij vele interim projecten succesvol mogen uitvoeren en begeleiden.

Inzetbaar voor:

• Interim opdrachten woondiensten
• Aanpak bijzondere handhaving
• Aanpak criminaliteit in woonwijken
• Proces en beleidsontwikkeling
• Advies vraagstukken
• Ziekte, verlof of uitval van medewerkers

content image

Archief

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Onze samenwerkingspartners

Bel mij terug

Terugbelverzoek? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u binnen een werkdag terug.


    Geregistreerd bij Autoriteit Persoongegevens