Neem contact met ons op: | info@verderwonen.nl

menu Training - Verder Wonen
Menu

Training

Training

Voor o.a. verhuurconsulenten, woonconsulenten, wijkbeheerders en particuliere rechercheurs verzorgt Verder Wonen praktijkgerichte trainingen.

Onze trainingen zijn gericht op huidige ontwikkelingen binnen het vakgebied en worden ondersteund door recente casussen uit het werkveld. Opgedane theoretische kennis kan hiermee direct worden toegepast in de praktijk. Denk hierbij onder andere aan: herkennen en/of aanpak woonfraude, leefbaarheid, overlast en sociale herstructurering middels bijzondere handhaving.

Verder Wonen biedt tevens trainingen op maat, zodat het aansluit bij de visie, beleid en werkprocessen van uw organisatie. Dit betekent dat wij u verder helpen in de gewenste ontwikkeling van uw medewerkers. Dit kan middels een workshop, een masterclass maar ook training ‘on the job’ kan hier een onderdeel van zijn waarbij de nadruk ligt op het leren van de fijne kneepjes van het vak in hun dagelijkse praktijk.

Verder Wonen is inzetbaar voor:

    • Het vergroten van kennis betreffende o.a. woonfraude, overlast of sociale herstructurering
    • Training ‘on the job’
    • Workshops
    • Masterclasses

ZZZB Academy

Eind 2020 zijn wij gefuseerd met Veelzijdig Veilig, de specialist op het gebied kwaliteit in gemeentelijke veiligheid. Naast een breder aanbod en verdere optimalisatie van onze ZZZB Academy verandert er voor onze cursisten niets. Wij zijn trots op deze mooie ontwikkeling en kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze trainingen? Vul uw naam en e-mailadres in:

content image

Archief

Meer weten over onze trainingen?

Neem contact met ons op

Onze samenwerkingspartners

Bel mij terug

Terugbelverzoek? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u binnen een werkdag terug.


    Geregistreerd bij Autoriteit Persoongegevens